Zaručená kvalita

brcgs-certificate-food-logo


Všechny naše výrobky jsou vyráběny podle nejvyšších standardů kvality a prošly systémem řízení jakosti, který je certifikován podle norem BRC, IS0 9001 a SGS GMP.

Všechny naše výrobky byly vyrobeny podle BRC Global Standard určeným pro bezpečnost potravin. Navíc jsou vyráběny podle zásad a směrnic SGS GMP.

 

Co je BRCGS

BRCGS (BRC Global Standard) je přední organizace na ochranu značek a spotřebitelů, kterou využívá více než 28 000 certifikovaných dodavatelů ve více než 130 zemích a certifikace je vydávána prostřednictvím celosvětové sítě akreditovaných certifikačních orgánů. Normy BRCGS zaručují standardizaci kvalitativních, bezpečnostních a provozních kritérií a zajišťují, že výrobci plní své zákonné povinnosti a poskytují ochranu koncovému spotřebiteli. Certifikace standardů BRCGS je nyní často základním požadavkem předních prodejců, výrobců a organizací poskytujících potravinové služby a doplňky.

 

Co je norma ISO 9001

Řada norem ISO 9000 definuje systém managementu jakosti. Tyto normy vydává Mezinárodní organizace pro normalizaci. Normy umožňují prokázat daným organizacím schopnost výroby či distribuci produktů v souladu se všemi nezbytnými předpisy a potřebami zákazníka. Členem ISO (Mezinárodní organizace pro normalizaci) je i Česká republika a pro označení svých norem využívá zkratku ČSN. Normy ISO 9000 byly poprvé zveřejněny v roce 1987 a vzešly z řady norem BS 5750 (British Standard).

 

Co je SGS GMP

Certifikace Osvědčených výrobních postupů (GMP) od SGS zajišťuje integritu procesů zpracování potravin a shodu s předpisy pro bezpečnost potravin. Společnost SGS je světový lídr v poskytování certifikací a verifikací. Certifikace systému řízení bezpečnosti potravin od SGS podle požadavků Osvědčených výrobních postupů je způsob pro přípravu na kontrolu dohlížecími orgány a dalšími zainteresovanými subjekty. To nám pomáhá zajistit legislativní shodu, protože dokazuje výrobní a překupní bezpečnost a kvalitu našich potravin.

Požadavky GMP zahrnují minimální praktické, hygienické a výrobní požadavky platné pro organizace zpracovávající potraviny. Systém certifikace Osvědčených výrobních postupů (GMP) poskytuje nezávislou certifikaci a potvrzení, že jsou dodržovány základní výrobní postupy a základní předpoklady nezbytné pro zavedení efektivního programu pro bezpečnost potravin Kritického kontrolního bodu analýzy rizik (HACCP).